3 thoughts on “Tesla 3, de eerste enige échte foto’s van Mr. Tesla zelf

  1. Leuk ding, als hij binnen 10 minuten weer 400 km kan rijden en niet minder dan 30.000 euro kost.

    Ik vrees dat geen van mijn -voor een doorsnee auto van amper 10.000 euro normale eigenschappen- in dit nieuwe Tesla luchtkastreel zit.

    Nog nooit 1 euro winst gemaakt, de investeerders zijn hun centen kwijt en Musk gaat de geschiedenisboeken in als de grootste oplichter van de 21e eeuw.

  2. Rare eisen altijd van benzine rijders.

    Die max 2 keer per jaar dat 80% van NL een keer meer dan 400km gaat rijden, is een half uurtje opladen prima te doen, duurt praktisch niet langer dan anders als je met gezin op vakantie een tankstop maakt. En als je dat teveel moeite vind ben je vrij om dik bij te lappen, kan je een model met 500km range kopen, of 1000 in een jaar of twee, en lekker geilen op je verder vrij nutteloze extra range.

  3. 300 km kunnen afleggen op één batterijlading is al zeer mooi vind ik. Voor de rest is dit een mooie auto met prachtige technologie. Voor mensen zoals ik, die amper 5000 km/jaar doen is 30.000 € echter teveel geld en doe ik dat dus hoofdzakelijk met CNG. Deze auto is dus economisch gezien niets voor mij. En al die kritiek op Musk – wat perfect mag hoor- maar in mijn ogen is Elon Musk eerder een visionair die tenminste tracht de toekomst dichterbij te brengen. Jaren geleden het boek ‘De Waterstofeconomie’ van een andere visionair, ‘Jeremy Rifkin’ gelezen…ik wacht nog op de eerste (waterstof) ‘Elon Musk’ om één aspect van die visie in realiteit om te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *