3 thoughts on “Twee handige tips om minder rood te staan

  1. ik heb mijn cc afbetaald, opgezegd, doorgeknipt en teruggestuurd. leef crditcard loos sinds een paar jaar nu. heerlijk en helemaal prima. als ze geen betaling zonder cc accepteren, (en dat is als het er op aankomt, echt bijna nergens) dan hebben ze (en ik) pech. ik heb dit nu in nederland en buitenland nu pas 1 keer meegemaakt in 2,5 jaar tijd. dus dat ze echt alleen cc wilden hebben, als je aandringt dan kan het overal cash. ik leef nu zoveel beter, geef minder uit aan stomme en domme dingen, sta altijd plus op mijn gewone rekening, etc etc…

  2. Het vervelende was met je dat je niet de baas was over jezelf, dan wordt je ook nooit de baas over wat uitgeeft.
    En dan hou je meer dagen over in de maand dan geld.
    Ik kan 10 kaarten hebben maar ik beslis zelf of ik er wat mee doe.
    De mens bezit slechts wat hij/zij overwonnen heeft.

  3. Ik heb zes CC’s en sta nooit rood, had je maar bitcooins moeten kopen toen ik het lef had en mijn hele omgeving me voor gek verklaarde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *