2 thoughts on “Deliveroo laat alle bezorgers zzp’er worden

  1. geen reacties onder dit bericht. opzienbarend. alle mensen die vanuit hun veilige vaste dienstverbandjes hier naar kijken zouden ongerust moeten worden. want dit hangt straks veel meer boven het hoofd. lees eens goed wat er staat: voor een kwartje meer van een dienstbetrekking overgaan naar zzp-er. al je zekerheden verliezen…en dan de holle frase erbij dat ze de bezorgers ,,aantrekkelijk werk bieden met zekerheid”. en ,,Dat vereist flexibiliteit en vrijheid.”…er is er hier maar 1 die hier beter van wordt en dat is het bedrijf zélf en zéér zeker niet de werknemer. sluipenderwijs word dit bij het ene na het andere bedrijf toegepast..tot dat het jezelf overkomt..en dan hebben jullie allemaal spijt dat je de andere kant hebt opgekeken…

    1. Frank, dit is al jaren geleden ingezet, met het ontstaan van uitzendbureaus, en denk maar niet dat dit het einde van de lijn is, de arbeider gaat ook in Nederland nog veel verder uitgebuit worden, kijk maar gewoon naar het Amerikaanse model twee banen van 8 uur om in leven te blijven.

      De oorzaak is vrij simpel, miljardairs met bakken geld maken alle handel kapot, kijk naar Zalando, ieder jaar bakken verlies, maar ondertussen wel de veroorzaker van diverse faillissementen.

      Maar goed, alles mag in de wereld van het kapitalisme….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *