5 thoughts on “150 euro eigen risico per behandeling in ziekenhuis

  1. Hopelijk wordt het nog veel duurder.Daar hebben de Nederlanders voor gekozen.Zij willen meer islam en meer vluchtelingen.Vluchtelingen betalen niets en leven op onze kosten.Eigen schuld van de Nederlanders.Hadden ze maar op de PVV gestemd,Eigen volk eerst.U hebt gestemd voor eigen volk laatst.Sukkels!!!

    1. U kunt niet weten wat ik gestemd heb, tenzij u helderziend bent. 100% zeker dat u dat niet bent want wie dat beweert is een oplichter/charlatan

  2. Nu ik er meer over gelezen/gehoord heb geloof ik niet dat dit een oplossing ergens voor is. Waarom dat dan ook nog eens miljoenen extra moet gaan kosten is mij een volslagen raadsel. Ergo niet doen, lost nix op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *