4 thoughts on “Bestuur van Supportersclub Oranje heeft zich jarenlang verrijkt

 1. Sorry hoor, maar naar mijn idee ben je ook een echte loser als je als supporter achter “Oranje” aanloopt, gekleed in de meest idiote outfit en je voor elke wedstrijd wel een moord wilt doen om “erbij te zijn” Dat je dan ook nog zwaar wordt besodemieterd, verbaast me helemaal niks, want met je onwrikbare “geloof” in zwaar overbetaalde sporters vrag je er werkelijk om

 2. Gewoon een oog inleveren of terugbetalen. Enige wat helpt. Verder hebben arbeiders de armoede aan zichzelf te danken. Zonder deze soort geldverspilling, vreterij, roken en gokken en het stemmen op partijen die ze een tientje meer beloven maar honderd nodig hebben om zwarte inbrekers hier te voeden, hadden ze nu allemaal een huis kennuh kaupuh.

  De door Marx niet voorziene gifput van de arbeidersklasse. En de soort die hen besteelt hoort er ook toe.

  Niet geschikt om voor zichzelf te zorgen.

 3. Alles wat met “oranje” te maken heeft, van hoge familie tot ordinaire voetballerij, druipt en stinkt van corruptie, zwendel en bedrog. Dus wie daar vrijwillig achter aanloopt , heeft zijn hersens blijkbaar in zijn achterste, en iedereen kent het verhaal van de verbrande billen.

 4. Johan Derksen zijn vooroordelen bleken hier dus tonnen waard te zijn.

  Hij vertrouwde het type niet.

  Vooroordelen kloppen meestal.

  Ik vind trouwens dat hier lijfstraffen op z’n plaats zijn. Helemaal eens met de Islamieten. Stokslagen of nier inleveren voor een nierpatient is toch veel beter dan softe straffen en dan later een vernietigingsoorlog omdat de straf niet helpt?

  Geef je vingers maar, houdt je je hand. Niet mee eens? Krijg je Franse Revolutie, Videla, Franco of Hitler. Zelf weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *