3 thoughts on “‘Nederland heeft mogelijk sneller buitenlands gas nodig’

 1. Uitgegeven aan de baby-boomers. Nou ik heb een perfide idee om dat op te lossen.

  Politiek heeft een horizon van vier jaar. Een aardgasbel van vijftig.

  Democratie is niet toereikend voor wereldproblemen.

  Dus….. Terugdraaien. Buitenlanders terug naar buitenlanden en de Gasunie-technici onder schot houden tot ze een oplossing hebben.

  Politici natuurlijk alles terugbetalen en in een rijtjeswoning.

 2. Direkt na het aanboren is men naast binnenlands gebruik het aardgas gaan exporteren tegen belachelijk lage prijzen. Ik hoor m’n vader het nog zeggen meer dan 50 jaar geleden. De overhheid was ook toen al volledig geschift. Voor de rest zijn de aardgasinkomsten verstookt door riante sociale voorzieningen zoals WAO, kunst subsidies (BKR) etc. En nu is de bodem bereikt ja wat wil je. Had het voorbeeld van Noorwegen genomen die op een enorme olie rijkdom stootte en z’n financiele reserves ermee aanvulden. Bij ons is alles verbrast. Het grappige is dat Noorwegen nu elektrisch rijden op allerlei manieren promoot, zo erg zelfs dat elektrische auto’s geen parkeerplaats kunnen vinden, terug naar huis gaan en dan de trein nemen. Ook bezopen, kortom rare wereld en raar NL

 3. Mijn vader zei het ook al dat de roverheid te debiel voor woorden was in haar gedrag met de gas baten. Over vier jaar zal Nedrigland knarsend tot stil stand komen. Kijken hoeveel geld er dan nog voor linkse hobby’s is. En dan wordt het tenminste ook duidelijk dat Nederland 2/3 fake banen heeft banen direct of indirect gesubsidieerd is.
  Natuurlijk gaat de roverheid dan allerlei nieuwe belastingen verzinnen om de echt werkende burger zo kapot mogelijk te maken.
  Pensioenen zullen worden gebruikt om het ambtenaren apparaat op de been te houden. TNO lult zoals altijd ook maar weer eens wat is net zo’n clusterfuck als de roverheid.
  En Nedrigland heeft niets meer aan waardevolle industrie die die de te korte aan echt werk en inkomsten kunnen opvangen. Niet iedereen kan bij de roverheid blijven graaien.
  Echt lachen als Nedrigland direct in elkaar stort byby links byby moslims. Hoewel kijk niet vreemd op als de clusterfuck politici de Nederiglandse infrastructuur aan de arabs verkopen.
  Nedrigland clusterfuck land leuker kunnen we het niet maken. Voor het gas was Nederigland een arm boeren landje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *