1 thought on “Couranten + advertenties = fail

  1. Die adverteerders toch, ondanks dat ze wezenloos gebeld worden volgen ze gewoon hun zure, ongenuanceerde, geld opbrengende consumenten naar het vermaledijde internet. Die adverteerders denken zeker ook dat waarheid belangrijker is dan een betere wereld vol mensen die altijd vrolijk en aardig zijn en niemand kwetsen, behalve andersdenkenden dan. Maar die lokken het zelf uit, dus dan mag het.

    Het meest verbazende is dat de speculant Soros, altijd nauw samenwerkend met RTL en Unilever niets met zijn bijeen gegraaide miljarden doet om zijn gedachtegoed welgevallige spreekbuizen bij te staan. Zo wekt hij de indruk een man te zijn die wel heel veel neemt, maar als puntje bij paaltje komt heel erg weinig terug geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *