1 thought on “Luxembourg says punishing City of London after Brexit would harm EU

  1. Misschien wordt het tijd dat wij de EU moeten straffen, deze proleten verpakt in hun vesting schreeuwen maar iets en zijn geen volk waardig, zij lopen over ons heen. Het wordt tijd dat we de finaciele markt straffen, het geld van de bank halen, en zien hoe snel ze bij moeten drukken al deze zakken vullers , vol gevreten dictators die steeds denken ons te moeten voorlichten hoe wij het moeten doen. Het zelfde met onze ministers, het gaat geweldig in Nederland, of zij dat hebben gedaan, het is het volk de werknemers samen met de werkgevers die de economie op drijven en niet die presteren en niet Den haag die kunnen nog niet een zak patat verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *